Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Πρίντεζης

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 22:04
UPD:22:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά, έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Έτοιμος, εκτός απρόοπτου, για τις μάχες με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό έλαβε σήμερα μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά, έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση βλέποντας τον Πρίντεζη να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και να δηλώνει «παρών» ενόψει των αναμετρήσεων με τους Μαδριλένους.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει τη Μεγάλη Δευτέρα για τη Μαδρίτη, όπου την Τρίτη και την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της σειράς των προημιτελικών. Εφόσον ο Πρίντεζης πάρει μέρος και στο αυριανό πρόγραμμα, τότε θα συμπεριληφθεί σε αυτή και θα ενισχύσει την φροντ λάιν των Πειραιωτών στα παιχνίδια με τους «μερένγκες». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις