Ευρωλίγκα: Οι δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 19:54
UPD:13/04/2014 16:56
Panathinaikos BC
A- A A+

Αποφασισμένοι για μεγάλες μάχες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσαν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο πάνελ. Διαμαντίδης, Ούκιτς, Μαυροκεφαλίδης και Ματσιούλις συμφώνησαν ότι οι Ρώσοι είναι το φαβορί, αλλά θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Το φάιναλ φορ του Μιλάνου είναι ο μεγάλος στόχος των «πρασίνων», αλλά για να γίνει εφικτός συφώνησαν και οι τέσσερις πως στα παιχνίδια που ξεκινούν τη Μεγάλη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει πολύ καλό μπάσκετ και να έχει διάρκεια.

Πρώτος μίλησε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Διαμαντίδης: «Θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια είναι στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με συνεχείς παρουσίες σε φάιναλ φορ. Είναι μια γεμάτη ομάδα με καλό προπονητή, ισχυρή περιφέρεια, αλλά και δυνατή φροντ λάιν. Εφόσον θέλουμε να προκριθούμε θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε όλους τους τομείς. Θεωρώ πως τελευταία παίζουμε καλύτερα».

PANATHINAIKOS BC

Τη...σκυτάλη πήρε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς: «Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, όπως και πέρσι που αποδείξαμε πως δεν υστερούσαμε από τη Μπαρτσελόνα. Εφέτος θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα και θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν για να τα καταφέρουμε».

PANATHINAIKOS BC

Από την πλευρά του ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της περιόδου. Μπροστά μας έχουμε μία πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Τελευταία παίζουμε πολύ καλά, αλλά σε αυτή τη φάση μετρούν τα πάντα. Η κάθε άμυνα και η κάθε κατοχή. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε υγιείς και έτοιμοι γι΄αυτή τη σειρά».

PANATHINAIKOS BC

Τελευταίος μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: «Τα πλέι οφ είναι για τις δυνατές και σκληρές ομάδες και είμαστε μία από αυτές. Πρέπει η συγκέντρωση και ο βαθμός ετοιμότητας να είναι μεγάλος. Αυτοί είναι το φαβορί και εμείς το αουτσάιντερ. Αυτοί, όμως, έχουν και την πίεση. Με συγκέντρωση και κατάλληλη προετοιμασία θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις