Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ 3-0

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 23:38
UPD:03/04/2014 00:29
REUTERS/JAVIER BARBANCHO

Δύο έξοχα γκολ πριν συμπληρωθεί το ημίωρο και ένα τρίτο στο β΄ ημίχρονο, χάρισαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη 3-0 επί της Ντόρτμουντ.

A- A A+

Δύο γκολ πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα κι άλλο ένα στην επανάληψη επέτρεψαν στη Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει σκορ πρόκρισης (3-0) για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και να μεταβεί χωρίς άγχος στη Γερμανία για τη ρεβάνς, την ερχόμενη Τρίτη. 

Η ισπανική ομάδα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις αρκετές και πολύ σημαντικές απουσίες των Βεστφαλών, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γκάρεθ Μπέιλ και διπλασιάζοντας στο 27΄ με τον Ίσκο, με σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρόμαν Βαϊντενφέλερ.

Ο Γερμανός γκολκίπερ είχε στο ενεργητικό του καταπληκτικές αποκρούσεις σε φάουλ του Ρονάλντο και του Μπέιλ κρατώντας το σκορ χαμηλά, όμως και ο συνάδελφός του, ο Ίκερ Κασίγιας, είχε εξαιρετική παρουσία και βοήθησε τη Ρεάλ να διατηρήσει την εστία της απαραβίαστη, καθώς η Ντόρτμουντ έχασε κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες. 

Τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την 100ή συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 57΄. Ο Πορτογάλος άσος σκόραρε το 14ο γκολ στη φετινή διοργάνωση και χρειάζεται ακόμα ένα για να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα σε μια περίοδο. Προς το παρόν, μοιράζεται την πρωτιά με τον Λιονέλ Μέσι (2012) και τον Ζοζέ Αλταφίνι (1963).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις