Champions League: Χωρίς Ετό η Τσέλσι στο Παρίσι

Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 16:27
UPD:16:35
REUTERS/EDDIE KEOGH
A- A A+

Η Τσέλσι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σαμουέλ Ετό στον αυριανό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, στο «Παρκ Ντε Πρενς», αφού ο έμπειρος Καμερουνέζος επιθετικός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τραυματισμό στη γάμπα.

Ο διεθνής επιθετικός είχε αντικατασταθεί στο θρίαμβο των «μπλε» επί της Άρσεναλ για το πρωτάθλημα, χάνοντας στη συνέχεια και την αναμέτρηση που ακολούθησε με την Κρίσταλ Πάλας. Μια απουσία που «μέτρησε» όπως δείχνει το αποτέλεσμα, καθώς η πρωτοπόρος της πρέμιερ λιγκ γνώρισε αναπάντεχη ήττα (0-1).

Εκτός μάχης για τον αγώνα της Γαλλίας είναι και ο Άσλεϊ Κόουλ, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο σε προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Τότεναμ, στον αντίποδα όμως επιστρέφει ο Ραμίρες, ο οποίος εκτίει ποινή τριών αγωνιστικών στην Αγγλία.

Αντίθετα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Νεμάνια Μάτιτς και Μοχάμεντ Σάλαχ επειδή αγωνίστηκαν στη διοργάνωση με τους προηγούμενους συλλόγους τους, δηλαδή με την Μπενφίκα και τη Βασιλεία αντίστοιχα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις