Μπάσκετ: Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 16:49
UPD:16:51
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα με 84-70, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 και, πλέον, το μυαλό'όλων στην ομάδα του Πειραιά στρέφεται στο ματς της ερχόμενης Παρασκευής με την Αναντολού Εφές, που θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Στράτο Περπέρογλου, οι Πειραιώτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Θεσσαλούς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να ξεκουράσει τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, για να τον έχει πιο φρέσκο στο «Αμπντί Ιπεκτσί», απόφαση που όπως αποδείχθηκε δεν επηρέασε καθόλου τους «ερυθρόλευκους» στο να φτάσουν στην άνετη επικράτηση.

Ουσιαστικά, ο νικητής του αγώνα στο κλειστό των Τρικάλων είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν διαφορά 17 πόντων (46-29), έχοντας για κορυφαίους τους Παπαπέτρου και Λοτζέσκι  που πέτυχαν από 10 πόντους ο καθένας (ο πρώτος σημείωσε 12 συνολικά, ενώ ο Αμερικανός είχε και 7 ασίστ). Κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Μπρέντ Πετγουέι, που έκανε το καλύτερό του ματς από την ημέρα της μεταγραφής του, τελειώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους (4/6 τρ.) .

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Έβανς με 17 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις