Εκτός και με Αστέρα Τρίπολης ο Σαβιόλα

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 14:50
UPD:16:17
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Αργεντινός άσσος έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, οπότε η συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες λογικά θα πρέπει να αποκλειστεί (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ούτε στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Χαβιέρ Σαβιόλα, που εδώ και ένα μήνα έχει μπει στα... πιτς, μετά το μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στις 22 Φεβρουαρίου. 

Ο Αργεντινός άσσος έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, οπότε η συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες λογικά θα πρέπει να αποκλειστεί.

Ούτως ή άλλως, ο Μίτσελ δεν «καίγεται» για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αφού ο τίτλος κατακτήθηκε. Εκείνο που «καίει» τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων» είναι να έχει στη διάθεσή του τον Σαβιόλα για τις επικείμενες αναμετρήσεις του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (2 και 16 Απριλίου), καθώς ποντάρει στην εμπειρία, την κλάση και την εκτελεστική δεινότητα του Αρεντινού.

Εκτός πλάνων συνεχίζει να είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του, καθώς και ο Δημήτρης Σιόβας που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις