Θέμα προπονητή στον Άρη

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 11:20
UPD:11:22
ICON PRESS /ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Παπαδόπουλος δεν είναι στην ψυχολογική κατάσταση που θα του επέτρεπε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και προτίθεται να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που τού αναλογεί (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Θέμα με την παραμονή του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Άρη φέρεται να έχει προκύψει, σύμφωνα με έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στους «κίτρινους». 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Παπαδόπουλος δεν είναι στην ψυχολογική κατάσταση που θα του επέτρεπε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και προτίθεται να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που τού αναλογεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, όλα είναι ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι χθες η προπόνηση διεξήχθη από τους συνεργάτες του.

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, στη συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση και στην οποία είναι πιθανό είτε να του ζητηθεί είτε να θέσει ο ίδιος την παραίτησή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις