«Καταιγίδα» ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο, 4-1 τον Εργοτέλη

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 21:23
UPD:21:34
ICON PRESS/Papanikolaou Giorgos

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, αφού με τη συμπλήρωση των πρώτων 13 λεπτών ο πρωταθλητής είχε προηγηθεί 3-0, με τον Νέλσον Βαλντές να σημειώνει το πιο γρήγορο χατ-τρικ που έχει καταγραφεί στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

A- A A+

Ο Εργοτέλης ήταν ο… άτυχος της 30ής αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, καθώς έτυχε να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την πειραϊκή ομάδα να βγάζει το… άχτι της στο συγκρότημα του Ηρακλείου το οποίο συνέτριψε με 4-1.

Η πειραϊκή ομάδα έφτασε στην 26η νίκη και στους 80 βαθμούς, ενώ η επίθεσή της μετρά πλέον 85 τέρματα και στόχος, δύσκολος πάντως, είναι να περάσει τα 100 στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές, ενώ ο σύλλογος του Ηρακλείου έμεινε μεν στους 35 βαθμούς αλλά σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν αναμένεται να μπει σε περιπέτειες.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, αφού με τη συμπλήρωση των πρώτων 13 λεπτών ο πρωταθλητής είχε προηγηθεί 3-0, με τον Νέλσον Βαλντές να σημειώνει το πιο γρήγορο χατ-τρικ που έχει καταγραφεί στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος, «γαζώνοντας» τους γηπεδούχους τρεις φορές σε 11 λεπτά!

Ο Παραγουανός διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 3ο, 9ο και 13ο λεπτό τιμωρώντας την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας στις ισάριθμες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ενώ στο 32΄ ο Τζόελ Κάμπελ έκανε με πέναλτι (το κέρδισε ο Πέρες) ανέβασε το δείκτη του σκορ το 4-0.

OLYMPIACOS FC

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να αντιδράσει με δύο μαζεμένες αλλαγές στο ημίχρονο (Σαρρής και Κοζορώνης αντί των Μεχία και Καρντόζο) και κάποιες εσωτερικές διαφοροποιήσεις. Στο 55΄ ο Ιμπραΐμ μείωσε σε 1-4 με δυνατό σουτ εκτός περιοχής κι εκεί τελείωσαν όλα, σε ένα παιχνίδι που είχε μεν πολλά γκολ αλλά έχασε κάθε ενδιαφέρον από νωρίς…

Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση του νεαρού επιθετικού Βέργου για δεύτερο συνεχή αγώνα από τον Μίτσελ, καθώς μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο 18χρονος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου πήρε χρόνο συμμετοχής και στη Σούπερ Λίγκα αντικαθιστώντας τον Βαλντές.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις