Σούπερ Λίγκα: Λεβαδειακός-Βέροια 2-0

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 19:09
UPD:19:19
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Οι «πράσινοι» αβγάτισαν τη βαθμολογική συγκομιδή τους φτάνοντας στους 36 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ημαθίας έμεινε στους 28 και στην προτελευταία θέση, συγκάτοικο του Πλατανιά.

A- A A+

Ο Λεβαδειακός έκανε απόψε το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, επικρατώντας 2-0 της Βέροιας στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με γκολ των Κονέ στο 56ο λεπτό και Μάντζιου στις καθυστερήσεις, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» αβγάτισαν τη βαθμολογική συγκομιδή τους φτάνοντας στους 36 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ημαθίας έμεινε στους 28 και στην προτελευταία θέση, συγκάτοικος του Πλατανιά.

Το πρώτο μισό του αγώνα χαρακτηρίστηκε από την κακή ποιότητα, που είχε σαφή επίπτωση στο προσφερόμενο θέαμα, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα χειρότερα του φετινού πρωταθλήματος.

Η Βέροια προσπάθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, φαινόταν πιο πρόθυμη αλλά ευκαιρίες στο παιχνίδι δεν υπήρξαν, εκτός από ένα σουτ του Γκονσάλβες έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ στο 23΄ κι ένα έμμεσο λάκτισμα του ίδιου, με την μπάλα να βρίσκει στον Πετράτσι και να καταλήγει κόρνερ.

Πολύ πιο ενδιαφέρον όμως ήταν το δεύτερο 45λεπτό, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν επιθετικά, να χάνουν την πρώτη ευκαιρία τους στο παιχνίδι με το σουτ του Βαρέλα στο 48΄ (άουτ) και να φτάνουν στο 1-0 με εκτέλεση φάουλ του Κονέ στο 56΄, με τον Καντιμοίρη να κάνει λανθασμένη εκτίμηση.

Η «βασίλισσα του βορρά» προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μια καλή στιγμή στο 63ο λεπτό με το σουτ του Παυλίδη που μπλόκαρε ο Στρατηλάτης, αλλά η αποβολή του Μπεν (με δεύτερη κίτρινη) στο 75΄ ήταν πλήγμα στην προσπάθεια της μακεδονικής ομάδας να ισοφαρίσει και στις καθυστερήσεις ο Μάντζιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις