Μπάσκετ Α1: Σε τροχιά πλέι οφ η Κηφισιά, νίκησε και τον Κολοσσό

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 19:38
UPD:19:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Την ένατη φετινή εντός έδρας νίκη πανηγύρισε απόψε η «νεοφώτιστη» στην κατηγορία ΑΕ Νέας Κηφισιάς, που επιβλήθηκε με 80-74 του Κολοσσού Ρόδου.

Η ομάδα των βορείων προαστίων έφτασε στους 33 βαθμούς, ανέβηκε στην πέμπτη θέση και ουσιαστικά εξασφάλισε συμμετοχή στα πλέι οφ, την ώρα που ο Κολοσσός συνεχίζει να μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμού.

Το τελικό σκορ δείχνει ότι έγινε μάχη, όμως οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα από τη στιγμή που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Για να συμβεί αυτό, πάντως, χρειάστηκε να ανατρέψουν το καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων που πέτυχαν έξι αναπάντητους πόντους (0-6 στο 2΄) και με σερί 16-2 να φέρουν το σκορ στο 16-8.

Η διαφορά παρέμεινε ως το τέλος της δεύτερης περιόδου. Στο 3ο δεκάλεπτο ο Κολοσσός μείωσε 47-43 αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο. Ο Ψαθάς (14π., 8ρ.), αλλά και ο 37χρονος πλέον Μιχάλης Κακιούζης (11π., 7ρ. σε μόλις 15 λεπτά συμμετοχής) ήταν καταλυτικοί παράγοντες της νίκης, απέναντι στην ομάδα της Ρόδου που είχε σε μεγάλο βράδυ τον Τσαρ (5/5 τρίποντα), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις