Σούπερ Λίγκα: Ημέρα «φωτιά» για τετράδα και «ουρά»

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 11:00
UPD:15:41
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων της 29ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι «κίτρινοι» βρίσκονται σε δυσχερέστατη θέση, καθώς αναζητούν απεγνωσμένα βαθμούς για να προλάβουν το μπαράζ παραμονής. Από την πλευρά του ο «Δικέφαλος» προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χρειάζονται το τρίποντο για να μείνουν μόνοι στη δεύτερη θέση, μετά τη χθεσινή «γκέλα» του Ατρόμητου στη Βέροια.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διάγει περίοδο φόρμας αλλά θα συναντήσει μεγάλη δυσκολία στα Γιάννενα απέναντι στον γηπεδούχο ΠΑΣ, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους: οι «πράσινοι» για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας και στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προκειμένου να περάσει έκτος.

Στόχο την τετράδα έχει και ο Αστέρας Τρίπολης, που υποδέχεται στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Εργοτέλη, ενώ ο Πανιώνιος απέναντι στο Λεβαδειακό δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για να μην μπει σε περιπέτειες και ο Πλατανιάς υποδέχεται την Καλλονή παίζοντας το τελευταίο, ίσως, χαρτί για την παραμονή. 

Το πρόγραμμα:

  • 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 
  • 17:15 Πανιώνιος-Λεβαδειακός 
  • 17:15 Πλατανιάς-Καλλονή
  • 19:30 Αρης-ΠΑΟΚ 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις