Σούπερ Λίγκα: Ο Παπάζογλου «καθάρισε» τον Απόλλωνα

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 19:09
UPD:19:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο Θανάσης Παπάζογλου πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

A- A A+

Με δύο γκολ του Θανάση Παπάζογλου στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς στα πρώτα 45λεπτά ήταν ανοιχτό κι από τις δύο ομάδες, είχε ρυθμό και τόσο ο ΟΦΗ, αλλά και ο Απόλλωνας είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. 

Η «ελαφρά ταξιαρχία», μάλιστα, κατάφερε να βρει το  δρόμο προς τα δίχτυα στο 31΄ με την προβολή του Δεληζήση, αλλά το γκολ δε μέτρησε, μιας και μετά το φάουλ που εκτελέστηκε ο σκόρερ του Απόλλωνα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 28΄ ο Τζόρβας έκανε την απόκρουση του αγώνα στο δυνατό σουτ του Μιλιάζες έξω από την περιοχή, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μπανούσης δεν πρόλαβε τη μπάλα ενώ ήταν εντελώς αμαρκάριστος.

Ένα ακόμη γκολ που πέτυχε ο Απόλλωνας στο ξεκίνημα της επανάληψης, με την κεφαλιά του Μίνγκα, ακυρώθηκε και αυτό ως οφσάιντ (σωστή η υπόδειξη του βοηθού του Μάνταλου). Από κει και πέρα το ματς μετατράπηκε σε προσωπική υπόθεση του Παπάζογλου. Ο σέντερ φορ των Κρητικών άνοιξε το σκορ στο 50΄ με δυνατό διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση στην περιοχή, ενώ στο 90΄ πήρε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, προχώρησε και με δυνατό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά το Τζόρβα (2-0). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις