Σούπερ Λίγκα: «Έκλεψε» το βαθμό η Βέροια στο 90΄, 1-1, με τον Ατρόιμητο

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 16:58
UPD:19:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

Δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, έκριναν την αναμέτρηση στηγ Βέροια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Ατρόμητο (1-1), με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η «βασίλισσα» του Βορρά ήταν η ομάδα που έφυγε με χαμόγελα από τον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι το 90΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ από το γκολ-πέναλτι του Ούμπιντες, αλλά ο Μπεν «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο και χάρισε στους Ημαθιώτες έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Ατρόμητος μπήκε από νωρίς σε...θέση οδηγού στο ματς, καθώς στο 13ο λεπτό ο Παπαδόπουλος έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Γεωργιάδη κι ο Κουκουλάκης υπέδειξε το πέναλτι. Ο Ούμπιντες ήταν εύστοχος και με το 6ο του γκολ σε 28 ματς στη Σούπερ Λίγκα έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες (14΄).

Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων ανέβηκε κατακόρυφα και απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να αντιδράσουν. Ο Μπεν δεν βρήκε διαδρόμους, ούτε τροφοδοτήθηκε σωστά από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ντόστανιτς να μην ανησυχήσουν ούτε μία φορά την εστία του Τσενάμο στα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Περιστεριώτες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Στο 51΄ ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Καντιμοίρης με εξαιρετική επέμβαση κράτησε «ζωντανή» τη Βέροια. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα έφευγε νικήτρια από το γήπεδο, η Βέροια κατάφερε στο 90΄ να «κλέψει» το βαθμό με το πέναλτι του Μπεν (14 γκολ). Ο Ντόγος ανατράπηκε από τον Φυτανίδη και ο Κουκουλάκης υπέδειξε για δεύτερη φορά την ασβεστένια βούλα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις