Σούπερ Λίγκα: Πρωταθλητής στο «Θέατρο των Ονείρων»

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 00:55
UPD:00:57
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: Βέροια-Ατρόμητος 15:00 Novasports 1, ΟΦΗ-Απόλλων 17:15 Novasports 1, Ολυμπιακός-Πανθρακικός 19:30 Novasports 2.

A- A A+

Τον 41ο τίτλο της ιστορίας του είναι έτοιμος να «σφραγίσει» απόψε ο Ολυμπιακός στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Καραϊσκάκη κόντρα στον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τέσσερα 24ωρα πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευαιρία με νίκη επί της ομάδας της Κομοτηνής να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο και ως πρωταθλητές να μεταβούν στο «Θέατρο των Ονείρων» για να διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στους «μπέμπηδες».

Η «αυλαία» της αγωνιστικής θα ανοίξει στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, σε αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Για τους μεν γηπεδούχους η νίκη είναι «μονόδρομος» εάν θέλουν να παραμείνουν σε...τροχιά παραμονής, τους, δε, φιλοξενούμενους, προκειμένου να μπουν με προβάδισμα στα πλέι οφ.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για το φιλοξενούμενο, Απόλλωνα, έχει το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος. Ο γηπεδούχος ΟΦΗ δεν «καίγεται» για το «τρίποντο», ωστόσο, μέσα στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: Βέροια-Ατρόμητος 15:00 Novasports 1, ΟΦΗ-Απόλλων 17:15 Novasports 1, Ολυμπιακός-Πανθρακικός 19:30 Novasports 2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις