Μίτσελ: «Έχουμε αγώνα πριν τη Μάντσεστερ»

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 20:22
UPD:23:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Μίτσελ (φωτ. αρχείου) δεν αρνήθηκε ότι εναντίον του «Δικέφαλου» θέλησε να ξεκουράσει μερικούς παίκτες ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

A- A A+

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό όπου η ομάδα του θα πανηγυρίσει, κατά πάσα πιθανότητα, την κατάκτηση του τίτλου μίλησε ο Μίτσελ στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova.

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς είχαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Είναι άσχημο να έχεις σιγουριά. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά η σιγουριά πρέπει να έρχεται με τη σκληρή δουλειά» υπογράμμισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Την περασμένη εβδομάδα θέλαμε να έχουμε αυτοπεποίθηση, προσεγγίζοντας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά δεν το κάναμε με τον τρόπο που έπρεπε. Πήγαμε με αυτοπεποίθηση, όχι όμως και με την προσοχή που έπρεπε» πρόσθεσε.

Ο Μίτσελ δεν αρνήθηκε ότι εναντίον του «Δικέφαλου» θέλησε να ξεκουράσει μερικούς παίκτες ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ναι, είναι αλήθεια πως κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν μικροενοχλήσεις. Προτιμήσαμε να τους αφήσουμε εκτός, για να μην ρισκάρουμε με την κατάστασή τους. Έχουμε ένα πολύ πιεστικό πρόγραμμα μπροστά μας» παραδέχθηκε.

Όσο για το αν έχει μιλήσει στους παίκτες του για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; «Όχι, δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους ποδοσφαιριστές γι΄ αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να το αφήσουμε για την τελευταία στιγμή. Ακόμη δεν έχουμε αρχίσει να μιλάμε για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ. Μέχρι να φθάσουμε εκεί, προηγούνται άλλα. Ίσως αυτό να είναι μέρος της αιτίας για την κακή απόδοσή μας στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για την επικείμενη συνάντηση πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό προειδοποίησε ότι «έχει έναν προπονητή ο οποίος διαθέτει μία ιδιαίτερη ικανότητα να αλλάζει συστήματα και να προσαρμόζει την ομάδα του στις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. Είναι μία ομάδα που αμύνεται εξαιρετικά. Απέναντι σε αυτήν την ομάδα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε να την κερδίσουμε, όπως συμβαίνει άλλωστε με τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις