Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ολαϊτάν

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 15:32
UPD:19:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

O Ολαϊτάν είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

A- A A+

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Μάικλ Ολαϊτάν από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν εδώ και δέκα ημέρες, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε υποστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής 2 Μαρτίου.

Ο νεαρός Νιγηριανός επιθετικός ολοκλήρωσε τον κύκλο των εξετάσεων στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί χωρίς να παρουσιαστεί εμφανές και απειλητικό για την υγεία του πρόβλημα.

Ως τούτου, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν έκριναν ότι δεν συντρέχει πια λόγος παραμονής και νοσηλείας και τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Ολαϊτάν, μάλιστα, εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο μεσημεριανό γεύμα της ομάδας, με την παρουσία του να προκαλεί ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά στους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι παρά την έξοδο από το νοσοκομείο και τη βελτίωση της υγείας του, προς το παρόν παραμένει άγνωστο πότε θα επιτραπεί στον ποδοσφαιριστή να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. 

Λίγες ώρες αργότερα ο Ολαϊτάν ανέβασε μήνυμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τον κόσμο για την υποστήριξη καθώς και το «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Επιτέλους αυτή η μεγάλη και δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Νιώθω ευλογημένος, γιατί σε αυτό το διάστημα δεν ένιωσα μόνος. Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας ήσασταν πάντα δίπλα μου για να με υποστηρίξετε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή μου» έγραψε.

«Ευτυχώς θα επανέλθω σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ για να σας ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη. Μέχρι τότε πρέπει να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους συμπαίκτες στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Θα φέρουν κι άλλους τίτλους και δόξα στην Ολυμπιακάρα» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις