Σούπερ Λίγκα: Στην Τούμπα κρίνεται ο τίτλος

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 09:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.
A- A A+

Ώρα στέψης και μάλιστα στη «φλεγόμενη» Τούμπα ή παράταση για τον Ολυμπιακό; Το ερώτημα θα απαντηθεί περί τις 21:30 απόψε το βράδυ, όταν θα έχει περατωθεί το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής που φέρει τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό.

Η πειραϊκή ομάδα θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή αν νικήσει, ακόμη και με ισοπαλία εφόσον σε αυτή την περίπτωση ο Ατρόμητος δεν έχει επικρατήσει του Πανιώνιου στο χρονικά πρώτο παιχνίδι της ημέρας. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο και χρειάζεται μόνο νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση είναι πιθανό το τέλος της ημέρας να τον βρει τρίτο.

Από εκεί και ύστερα στη Ριζούπολη θα παιχθεί μια κατηγορία ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πλατανιά, με τη γηπεδούχο ομάδα να κατέχει τη 15η θέση (26 βαθμοί) και το συγκρότημα των Χανίων να βρίσκεται στη 16η (25) που οδηγεί σε μπαράζ, οπότε ο νικητής θα έχει κάνει πολύ μεγάλο βήμα για τη σωτηρία.

Πολύ σημαντικός είναι ο αγώνας και για το Λεβαδειακό (30 βαθμοί) που υποδέχεται τον Παναιτωλικό και με τρίποντο θα έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, απέναντι στη σχετικά άνετη (34 βαθμοί) ομάδα του Αγρινίου. Στην Κομοτηνή, τέλος, ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη σε αμφίρροπη συνάντηση, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή φόρμα.

Το πρόγραμμα: 

15:00  Ατρόμητος-Πανιώνιος (Novasports 2)
17:15  Πανθρακικός-Εργοτέλης (Novasports 2)
17:15  Λεβαδειακός-Παναιτωλικός  (Novasports 4)
17:15  Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς (Novasports 7)
19:30  ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Novasports 1)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις