Γ.Γ. ΟΛΜΕ: Δεν θα επιτρέψουμε απολύσεις

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 12:28
naftemporikigr
A- A A+

Την απόφαση να μην επιτρέψουν «καμία απόλυση συναδέλφου» τους από το Δημόσιο, μετέφερε ο γενικός γραμματέας της ΟΛΜΕ, Σταμάτης Νικολάου, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Αναφερόμενος στα επεισόδια που είχαν προηγηθεί, ο κ. Νικολάου κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι «δείχνει την απελπισία και την αδυναμία να πείσει για τις πολιτικές της που μπορεί να επιβάλλει μόνο με τρομοκρατία και φόβο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση από τα ΜΑΤ έγινε κατά την προσπάθεια απομάκρυνσης από το χώρο. «Η αστυνομία μας ζήτησε να αποχωρήσουμε με το πρόσχημα της παρεμπόδισης της κυκλοφορίας και στην προσπάθειά μας να απομακρυνθούμε μας επιτέθηκε», δήλωσε ο κ. Νικολάου.

Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου η αστυνομία προχώρησε σε 19 προσαγωγές, ωστόσο, στη συνέχεια τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο γ.γ. της ΟΛΜΕ, δήλωσε ότι η διαμαρτυρία γίνεται «κατά των επικείμενων απολύσεων συναδέλφων εκπαιδευτικών, σχολικών φυλάκων αλλά και όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο που βρίσκονται σε αυτή τη θέση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή