Champions League: H Ρεάλ σκόρπισε τη Σάλκε

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 23:42
UPD:23:59
REUTERS/INA FASSBENDER

Στιγμιότυπο από τον αγώνα.

A- A A+

Μια (ωραία) βραδιά στο Γκελζενκίρχεν πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης, που διέλυσε τη γηπεδούχο Σάλκε με 6-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ και έκλεισε θέση στα προημιτελικά, χωρίς να περιμένει τη ρεβάνς της 18ης Μαρτίου στο «Μπερναμπέου».

Η πασιφανής ανωτερότητα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι αποτυπώνεται εύγλωττα στο τελικό σκορ, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αφού οι «βασιλικοί μπλε» απλώς «δεν υπήρχαν» στο γήπεδο.

Το 0-1 έγινε νωρίς, μόλις στο 13ο λεπτό από τον Καρίμ Μπενζεμά, που πήρε την μπάλα από τακουνάκι του Ρονάλντο και εκτέλεσε τον Φέρμαν. Αφού στο επόμενο λεπτό ο Κασίγιας νίκησε τον Ντράξλερ στο εξ επαφής σουτ, στο 21΄ ήρθε το δεύτερο γκολ με απίστευτη ατομική προσπάθεια του Γκάρεθ Μπέιλ, που πέρασε 3-4 αμυντικούς!

Στο 32΄ ο Ρονάλντο «σημάδεψε» το δοκάρι αλλά στο 52΄  Πορτογάλος σταρ δεν λάθεψε και το σκορ άρχισε να παίρνει διαστάσεις, για να «γράψει» το 0-4 ο Μπενζεμά πέντε λεπτά αργότερα, το 0-5 ο Μπέιλ στο 69΄ και να «υπογράψει» την «εξάρα» ο Ρονάλντο στο 89ο λεπτό, πριν σκοράρει το γκολ της τιμής ο Χούντελαρ στο 90΄, με ένα ομολογουμένως εκπληκτικό τέρμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις