Μανωλάς: «Είχαμε ''διαβάσει'' καλά το παιχνίδι τους»

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 01:34
UPD:09:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε: «Είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά, κάναμε ό,τι δουλεύαμε στην προπόνηση και μας βγήκε».

A- A A+

Πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα του βεληνεκούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ταυτόχρονα όμως απολύτως ρεαλιστές και προσγειωμένοι οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές, επισήμαναν ότι για την πρόκριση απομένουν ακόμη 90 απαιτητικά λεπτά στην Αγγλία.

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε: «Είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά, κάναμε ό,τι δουλεύαμε στην προπόνηση και μας βγήκε. Δεν φάνηκε η διαφορά μας με την Γιουνάιτεντ. Δεν σημαίνει τίποτα το 2-0. Θα πάμε να παλέψουμε κι εκεί και ό,τι θέλει ο Θεός θα γίνει. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος σύλλογος και θέλει προσοχή». 

Ο εκ των σκόρερ του αγώνα, Τζόελ Κάμπελ, είπε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε Παίξαμε επιθετικά, κρατήσαμε το μηδέν, δώσαμε τα πάντα και πήραμε αυτό που μάς άξιζε. Ο πατέρας μου ήταν στην κερκίδα, γι΄ αυτό η χαρά μου ήταν διπλή. Όταν πέτυχα το γκολ έτρεξα προς το μέρος του και του φώναξα ότι τον αγαπώ. Θα ήθελα να ήταν εδώ και η μητέρα μου». 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μανάτης εκτίμησε ότι «το πάθος και η θέληση που δείξαμε ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα. Μένει ακόμα ένα μέρος για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Η σημερινή η μεγαλύτερη νίκη μας, απέναντι σε ένα μεγαθήριο, όπως είναι η Γιουνάιτεντ. Δείχνουμε πως ανεβαίνουμε επίπεδο και βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι μας δείχνει ο προπονητής μας».

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα. Είναι ωραίο να μείνει αυτό το αποτέλεσμα στις μνήμες όλων. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να έρθουν και άλλες τέτοιες επιτυχίες. Πιστεύω πως είναι υπερβολή να μιλάμε μόνο για μένα. Όλη ομάδα έκανε πολύ καλή προσπάθεια και η σημερινή νίκη είναι αποτέλεσμα όλων», σχολίασε ο Τσόρι Ντομίνγκες

Ο Ντέλβιν Εντιγκά υπογράμμισε: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και αξίζαμε τη νίκη. Μπορούμε τώρα να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Μάντσεστερ. Θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που μας δίνει ο προπονητής μας. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα». 

Ο Νέλσον Βαλντές αισθάνθηκε την ανάγκη «να ευχαριστήσω την ομάδα, τον κόσμο και όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τον σύλλογο, που έζησα τέτοιες στιγμές. Κάναμε ένα βήμα για την πρόκριση αλλά πρέπει να εμφανιστούμε έτσι και στο άλλο παιχνίδι για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας. Είναι επιθυμία μου και της οικογένειάς μου να παραμείνουμε στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά». 

Ο Ιβάν Μαρκάνο ανέβασε το ακόλουθο tweet: «Μία από τις μέρες που κάθε παίκτης θέλει να απολαμβάνει. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. Είμαστε μεγάλοι σύντροφοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις