Champions League: Η αυλαία πέφτει σε Πόλη και Γκελζενκίρχεν

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 12:25
UPD:12:29
REUTERS/INA FASSBENDER

O Κάρλο Αντσελότι υπολογίζει ιδιαίτερα τους Γερμανούς, καθώς η Ρεάλ παραδοσιακά δυσκολεύεται με τις ομάδες αυτής της χώρας.

A- A A+

Με τις αποψινές αναμετρήσεις σε Γκελζενκίρχεν και Κωνσταντινούπολη (21:45) ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες στη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Γερμανία η Σάλκε θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο τεχνικός της, Γενς Κέλερ, χαρακτήρισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τη «βασίλισσα» ως τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στον κόσμο (πρώτη θεωρεί την Μπάγερν), προσθέτοντας όμως ότι «είμαστε γηπεδούχοι και πρέπει να είμαστε γενναίοι, όχι να κρυβόμαστε.Η Ρεάλ είναι σε άλλο επίπεδο οικονομικά, αλλά όπως απέδειξε πέρσι η Ντόρτμουντ, πάντα υπάρχουν ελπίδες».

Από την πλευρά των «μπλάνκος» ο Κάρλο Αντσελότι υπολογίζει ιδιαίτερα τους Γερμανούς, καθώς η Ρεάλ παραδοσιακά δυσκολεύεται με τις ομάδες αυτής της χώρας, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στους «βασιλικούς μπλε». Από τη Σάλκε θα απουσιάσουν οι Χέγκερ, Κλέμενς, Ουτσίντα και Κίρχοφ, ενώ από τη Ρεάλ ο Κεντίρα.

Στο άλλο παιχνίδι η Γαλατασαράι θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, με το... ντέρμπι να έχει ξεκινήσει πολύ πριν τη σέντρα του αγώνα. Ο Ζοζέ Μοουρίνιο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε στους δημοσιογράφους εξαιτίας της ενέργειας του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού Canal+ να καταγράψει ιδιωτική συνομιλία του, όπου αστειεύεται για την ηλικία του Ετό.

Η ιστορία είχε όμως συνέχεια από το αντίπαλο στρατόπεδο, με τον προπονητή των Τούρκων Ρομπέρτο Μαντσίνι να θεωρεί και να το διατυπώνει ότι στην Ίντερ του τρεμπλ ο Μουρίνιο είχε παραλάβει μια έτοιμη ομάδα, ένα σύνολο με μέταλλο και νοοτροπία νικητή το οποίο είχε δημιουργήσει ο ίδιος. Για τους γηπεδούχους αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιλμάζ, Ζαν και Σετζού, ενώ οι «μπλε» δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις