Πρώτο φαβορί για απόλυση ο Μόιες

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 15:01
UPD:15:04
REUTERS/ALKIS KONSTANDINIDIS

Ο Μόιες τελεί από χθες τη νύχτα υπό καθεστώς αυξανόμενης πίεσης.

A- A A+

Ο Ντέιβιντ Μόιες είναι το νέο… φαβορί για απόλυση στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την «ταπείνωση» -όπως τη χαρακτηρίζει ο αγγλικός Τύπος- στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό.

Οι αποδόσεις στα γραφεία στοιχημάτων ότι θα είναι ο Σκοτσέζος τεχνικός ο επόμενος προπονητής που θα απολυθεί στην Αγγλία κατέβηκαν ακόμη περισσότερο μετά την ήττα (0-2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μόιες τελεί από χθες τη νύχτα υπό καθεστώς αυξανόμενης πίεσης, η οποία είναι πολύ πιθανό να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Στις εγχώριες διοργανώσεις οι «κόκκινοι διάβολοι» απέχουν 11 βαθμούς από την τέταρτη θέση και τη Λίβερπουλ, άρα οι πιθανότητες εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου έχουν περιοριστεί. Ακόμη, έξι μήνες μετά την καθοδήγηση του Μόιες η Μάντσεστερ βρίσκεται ήδη εκτός Κυπέλλου, Λιγκ Καπ και ίσως τεθεί και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ήττα από τους «ερυθρόλευκους» ήταν η 11η φετινή για μια ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και όχι να αρκείται σε ρόλο κομπάρσου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μόιες να θεωρείται πρώτος υποψήφιος προς απόλυση, μπροστά από τον Πέπε Μελ της Γουέστ Μπρομ που οι μπουκμέικερς εμφάνιζαν ως απόλυτο φαβορί για να δει την πόρτα της εξόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις