Σούπερ Λίγκα: Φινάλε με το ντέρμπι της Κρήτης

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 12:09
UPD:13:09
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται απόψε η 25η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που έχει πια εισέλθει στην τελική ευθεία για το φινάλε.

Τα δύο συγκροτήματα μοιράζονται την ένατη θέση έχοντας συγκεντρώσει από 30 βαθμούς, βρίσκονται 10 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του άμεσου υποβιβασμού και 8 από το μπαράζ παραμονής, οπότε προς το παρόν μπορούν να αισθάνονται άνετα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 (Novasports 1) στο «Παγκρήτιο» που αποτελεί την έδρα του Εργοτέλη, η οποία κάθε άλλο παρά απόρθητη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν μόλις 4 νίκες σε 12 αγώνες, ενώ άλλες τόσες παραχώρησαν ισοπαλία και ηττήθηκαν.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν υπολογίζει στους Σαρρή, Καρντόσο, Διαμαντάκο και Μπαμ-Μπαμ, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν επανέλθει πλήρως από τους τραυματισμούς τους, πήρε όμως στην αποστολή για πρώτη φορά τον Αντελέγιε. 

Από την πλευρά του, ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν υπολογίζει στο νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Λιονέλ Νούνιες, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός χρειάζεται ακόμη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις