Νίκησε (2-0) τον Πανθρακικό, βλέπει ψηλά ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 21:21
UPD:21:23
Icon
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός ανέκτησε την τέταρτη θέση μετά το πρόσκαιρο προβάδισμα του Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας στην Κομοτηνή του Πανθρακικού με 2-0, στη ρεβάνς της ήττας με 2-1 από τους Θράκες στον πρώτο γύρο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βοηθήθηκε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής, μείωσε την απόσταση από τη δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ στους έξι βαθμούς και από την τρίτη (Ατρόμητο) στους τρεις και δικαιούται να κάνει όνειρα για τη συνέχεια βάσει των εμφανίσεών της.

Σε ένα παιχνίδι με ρυθμό και καλές φάσεις από την αρχή του, ο Καπίνο εξουδετέρωσε σωτήρια το σουτ του Καθάριου στο 6ο λεπτό, ενώ στο 9΄ ο Καρέλης είδε την εξαιρετική ατομική προσπάθειά του και το δυνατό βολέ που εξαπέλυσε να καταλήγει στο δοκάρι του Σέρεμετ.

Ο Πανθρακικός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 11΄, με τον Ίγκορ να κινείται στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό σουτ να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 14΄ ο Καθάριος βρέθηκε πάλι σε επίκαιρη θέση αλλά δεν τελείωσε σωστά τη φάση.

ICON

Στο 26ο λεπτό οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με σουτ στην κίνηση από τον Καρέλη, σε βαθιά μπαλιά του Αμπέιντ και κάπου εκεί τελείωσε το πρώτο ημίχρονο αφού άλλη φάση δεν υπήρξε.

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μισό, απείλησε στο 53΄ και πάλι με τον Καρέλη που σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 59΄ οι «πράσινοι» διπλασίασαν με κεφαλιά του Ατζαγκούν ύστερα από πολύ μεγάλο λάθος του Σέρεμετ, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια.

Το γκολ αποδείχθηκε καταλυτικό για το υπόλοιπο του αγώνα, αφού οι μεν γηπεδούχοι τα παράτησαν απογοητευμένοι από την εξέλιξη, ενώ οι «πράσινοι» αρκέστηκαν στα κεκτημένα και δεν επιδίωξαν κάτι παραπάνω, αν και στο 73΄ ο Αμπέιντ έπεσε στην περιοχή αλλά ο Τριτσώνης έδειξε «παίζετε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις