Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας Τρίπολης, 2-1 τον ΠΑΟΚ

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 18:13
UPD:22:38
ICON /ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το αήττητο που έχει στην έδρα του «προστάτευσε» ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60΄ από τον ΠΑΟΚ, με δύο γκολ μέσα σε 18 λεπτά ανέτρεψε το σκηνικό και πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά προδόθηκε από τα παιδαριώδη λάθη των παικτών του και γνώρισε την 4η διαδοχική εκτός έδρας ήττα του (Πανιώνιος, Πλατανιάς, Παναθηναϊκός). Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι η ομάδα του Στέφενς δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και για πρώτη φορά εφέτος γνώρισε την ήττα σε δύο διαδοχικά ματς μακριά από την Τούμπα.

Χωρίς να είναι καλύτερος από το «δικέφαλο» και με πολλά λάθη στον τομέα της ανάπτυξης, ο Αστέρας έφτασε στη μεγάλη νίκη, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία των «ασπρόμαυρων» στην φάση της ισοφάρισης και το τραγικό λάθος του Μαντούρο στη συνέχεια.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 60΄ με την κεφαλιά του Αθανασιάδη, μετά την υπέροχη ασίστ του Νάτχο. Άμεση ήταν η «απάντηση» του Αστέρα, που στο 65΄ ισοφάρισε με τον Γκοιάν, ο οποίος με σουτ πάνω στην κίνηση από εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Η ολική ανατροπή στο ματς ήρθε στο 78΄ από το λάθος του Μαντούρο, που εκμεταλλεύτηκε ο Χουάνμα και σε άδεια εστία «έγραψε» το 2-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις