Χαμένοι Άρης και Βέροια (0-0) στο «Κλ. Βικελίδης»

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 19:14
UPD:19:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Άξιοι της μοίρας τους αποδείχθηκαν Άρης και Βέροια στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού σε μια αναμέτρηση από τις πλέον καθοριστικές για την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα έμειναν στο 0-0, καθηλωμένοι στις τελευταίες δύο θέσεις της κατάταξης.

Σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου», οι παίκτες των γηπεδούχων την πρώτη μισή ώρα θαρρείς και βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο. Ο Άρης δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, ο Σούλης Παπαδόπουλος «ξελαρυγγιαζόταν» στον πάγκο και η Βέροια είχε ευκαιρίες να προηγηθεί.

Στο 10ο λεπτό ο Διούδης εξουδετέρωσε το σουτ του Μπεν και στο 17΄ ο Παυλίδης έπιασε την κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Καλτσά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι και στην επανάληψη, όταν στο 48΄ ο Βαγγέλη μόλις που πρόλαβε τον Καλτσά.

Χαρακτηριστικό της εικόνας των «κίτρινων» είναι ότι η πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 51ο λεπτό, με τον Τσουμάνη να σεντράρει και την κεφαλιά του Αγκάνθο να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 64΄ το εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Τάτου είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 67΄ ο Καλτσάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη σε ωραίο συνδυασμό με Αμαραντίδη και Σισοκό, ενώ στο 73΄ ο Καντιμοίρης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Μπουγαΐδη.

Στο 85΄ ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, όταν αντικείμενο από την εξέδρα χτύπησε τον γενικό αρχηγό της Βέροιας, για να λήξει τελικώς με τους αντίπαλους να αρκούνται στην ισοπαλία, αφού στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σισοκό μόλις που πρόλαβε να κάνει την προβολή στον αμαρκάριστο Αγκάνθο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις