Σούπερ Λίγκα: Με οδηγό τον Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός νίκησε 4-2 τον Πλατανιά

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 21:19
UPD:21:21
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Με αρκετή δυσκολία, παρά το τελικό σκορ, η ομάδα του Μίτσελ έφτασε στην 23η εφετινή της νίκη, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στο πρωτάθλημα (έχει δύο ισοπαλίες).

A- A A+

Για 68 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν ισόπαλος με τον Πλατανιά, αλλά η είσοδος του Ιμπαγάσα στο παιχνίδι άλλαξε τη ροή του και οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 4-2, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με αρκετή δυσκολία, παρά το τελικό σκορ, η ομάδα του Μίτσελ έφτασε στην 23η εφετινή της νίκη, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στο πρωτάθλημα (έχει δύο ισοπαλίες). Όπως προαναφέραμε η είσοδος του Ιμπαγάσα άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης, ενώ οι Βαλντέζ και Μαρκάνο «άνοιξαν λογαριασμό» με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» μετά τη μεταγραφή τους στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Πλατανιάς, στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο, στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο κι αν συνεχίσει έτσι τότε οι πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία είναι πολλές. 

Σχεδόν άριστα πήραν οι Χανιώτες στον τομέα της τακτικής στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε οκτώ τελικές προσπάθειες, την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κατάφερε να περιορίσει τις διεισδύσεις των γηπεδούχων από τα πλάγια και με αντεπιθέσεις κατάφερε να κάνει τη ζημιά.

OLYMPIACOS FC

Οι «ερυθρόλευκοι» που στα πρώτα λεπτά είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με το Ντομίνγκες, κατάφεραν να προηγηθούν στο 28΄ με το πλασέ του Ολαϊτάν (8ο εφετινό γκολ), παρ' όλα αυτά δεν έκλεισαν προηγούμενοι το ημίχρονο. Κι αυτό διότι ο Πλατανιάς κατάφερε μετά από στημένη φάση (κόρνερ) στο 37΄ να φτάσει στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Τόρες, μετά το γύρισμα του Γουνδουλάκη.

ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Το παιχνίδι, με βάση την εξέλιξη του σκορ, απόκτησε μεγάλο ενδιαφέρον στην επανάληψη. Μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Αριέλ Ιμπαγάσα στο 66΄. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Αργεντινός βρήκε στην περιοχή το Σαβιόλα, ο οποίος με το στήθος κατέβασε τη μπάλα και ο Βαλντέζ που ακολουθούσε (ο Παραγουανός είχε μπει αλλαγή του Τσόρι στο 57΄) «άνοιξε λογαριασμό» με την φανέλα του Ολυμπιακού με πλασέ (2-1). 

Στο 70΄ ο Ιμπαγάσα μπήκε στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Πέρεζ με κεφαλιά (ευνοήθηκε στην φάση καθώς παρενεβλήθη ο Ινκούμ) φάνηκε να «καθαρίζει» το παιχνίδι (3-1). Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Από εκτέλεση κόρνερ στο 72΄ η μπάλα στρώθηκε στο Βλαχοδήμο (παίζει δανεικός στον Πλατανιά από τον Ολυμπιακό), ο οποίος με αριστερό «κεραυνό» έγραψε το 3-2 κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Όλα τελείωσαν στο 77΄, μετά τη σέντρα του Πέρεζ και την καρφωτή κεφαλιά του Ιβάν Μαρκάνο, που όπως και ο Βαλντέζ, πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στους Πειραιώτες, 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις