Παναθηναϊκός: Με Πέτριτς στην Κομοτηνή

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 15:43
UPD:15:56
ICON

Ο Μλάντεν Πέτριτς (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για πρώτη φορά από την ημέρα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Μλάντεν Πέτριτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό.

Η ώρα που ο Κροάτης επιθετικός θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε. Ο προπονητής των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου, συμπεριέλαβε τον έμπειρο επιθετικό στην αποστολή του αγώνα της Κομοτηνής και δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Μπεργκ, είναι πολύ πιθανό να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να μπει ως αλλαγή, μιας και ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος για να βγάλει όλο το 90λεπτο.

Εκτός του Μπεργκ εκτός αποστολής έμεινε και ο έτερος τιμωρημένος, Τριανταφυλλόπουλος, , αλλά και οι τραυματίες Ρισβάνης, Μέντες, Μπαϊράμι. Οι 20 παίκτες που επελέγησαν για το ματς με τον Πανθρακικό είναι οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Πέτριτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις