Η LG ανακοινώνει το νέο G Pro 2

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 16:17
UPD:16:17
LG Electronics
A- A A+

Λίγο πριν το Mobile World Congress ανοίξει τις πύλες του, η LG Electronics ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα, το G Pro 2.

Η νέα high-end συσκευή της κορεατικής εταιρείας θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,9 ιντσών και λεπτό πλαίσιο (bezel) της τάξης των 3,3 χιλιοστών, αποτελώντας έτσι μια μεγεθυμένη έκδοση, οπτικά τουλάχιστον, του G2. Επίσης, έχει διατηρηθεί η τοποθέτηση των πλήκτρων ελέγχου στο πίσω μέρος της συσκευής.

Στο εσωτερικό του G Pro 2 «κρύβεται» ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 800, χρονισμένος στα 2,26 GHz μαζί με το Adreno 330 GPU (chipset γραφικών). Η συσκευή θα διαθέτει μνήμη RAM 3 GB, μαζί με αποθηκευτικό χώρο 16 ή 32 GB και με υποδοχή για εγκατάσταση κάρτας μνήμης τύπου micro-SD. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3.200 mAh και θα υποστηρίζει τις τεχνολογίες LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 και NFC.

LG ELECTRONICS

Αξιοσημείωτη είναι η ύπαρξη ηχείου, ισχύος ενός watt, το οποίο θα επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου σε ποιότητα Hi-Fi, με περισσότερα μπάσα σε ποσοστό 30% σε σχέση με το G Pro. Σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος έχει επιλεγεί η πλέον πρόσφατη έκδοση 4.4 KitKat του Android.

Η κάμερα της συσκευής είναι ανάλυσης 13 Megapixel και συμπληρώνεται από το προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας OIS+ (Optical Image Stabilizer Plus). Επιπλέον, η LG έχει χρησιμοποιήσει στοιχεία software και hardware για να βελτιώσει την ποιότητα λήψης σε φωτογραφίες και βίντεο. Η κάμερα μπορεί να πραγματοποιεί λήψεις σε αργή κίνηση σε ποιότητα full HD στα 120fps, σε 4K UHD ενώ διαθέτει και τη λειτουργία Magic Focus.

LG ELECTRONICS

Ένα νέο στοιχείο στον εξοπλισμό του G Pro 2 είναι το Knock Code, το οποίο είναι παρόμοιο με το προγενέστερο KnockOn, με την προσθήκη όμως ορισμένων λειτουργιών. Με τη χρήση του Knock Code ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του συνδυασμό κλειδώματος και ξεκλειδώματος της συσκευής. Σύμφωνα με την LG υπάρχουν πάνω από 86.367 συνδυασμοί που ο χρήστης μπορεί να επιλέξει. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι το Content Lock, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν αρχεία και φακέλους με ξεχωριστά passwords.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της LG Electronics, το G Pro 2 θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στην Κορέα, για να ακολουθήσει αργότερα το παγκόσμιο λανσάρισμά του. Η συσκευή θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, στα τέλη Φεβρουαρίου, μαζί με τις υπόλοιπες νέες συσκευές της κορεατικής εταιρείας.

Προτεινόμενα για εσάς