Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων στην Μαλακάσα ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 18:55
UPD:19:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A- A A+

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την άμεση απελευθέρωση του δημάρχου Ωρωπού και των άλλων πολιτών που συνελήφθησαν την  Κυριακή μετά τα επεισόδια στο σταθμό των διοδίων της Μαλακάσας.

Η κυβέρνηση έχασε πλέον και τη στοιχειώδη ψυχραιμία της, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι στο αποκορύφωμα των κατασταλτικών μέτρων συνελήφθησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Ηλιάσκος, Χρήστος Τσεκρετζής, Βαγγέλης Λεμπούσης, Δημήτρης Σωτήρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γιασεμάκης, Θωμάς Ρούσσης και δύο πολίτες ο Νώντας Δημητρίου και Χρόνης Λεμονίδης, ενώ κλήσεις έχουν λάβει και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Στιγμιότυπο από την διαμαρτυρία των κατοίκων του Ωρωπού για τις συλλήψεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις χθεσινές κινητοποιήσεις στα διόδια της Μαλακάσας, καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι υπηρετεί τις εργολαβικές κοινοπραξίες και γι΄αυτό αποφάσισε να επιβληθούν νέες αυξήσεις έως 60% στις τιμές των διοδίων και να «προσθέσουν» νέους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι αυξήσεις αυτές μετατρέπουν την περιοχή σε ένα «ιδιότυπο χωρο-οικονομικού apartheid».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή