Δριμεία επίθεση της Ρ. Μακρή κατά κυβέρνησης για τα διόδια

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 18:52
UPD:18:54
EUROKINISSI

Σύμφωνα με την κ. Μακρή (φωτ. αρχείου), η συγκυβέρνηση, «στον πανικό της να καλύψει τα ανήθικα χρέη της διαπλοκής της», πριν από έναν περίπου μήνα «παραχώρησε υποτακτικά το σύνολο σχεδόν των αυτοκινητοδρόμων της χώρας».

A- A A+

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης για το θέμα της αύξησης των διοδίων και τις συλλήψεις του δημάρχου Ωρωπού και δύο αντιδημάρχων η τομεάρχης υποδομών και μεταφορών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ρ. Μακρή.

Σύμφωνα με την κ. Μακρή, η συγκυβέρνηση, «στον πανικό της να καλύψει τα ανήθικα χρέη της διαπλοκής της», πριν από έναν περίπου μήνα «παραχώρησε υποτακτικά το σύνολο σχεδόν των αυτοκινητοδρόμων της χώρας».

Ενώ είχαν τη γνώση ότι «επίκειται αφαίμαξη» του έλληνα πολίτη, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και οι παρατρεχάμενοί του, κατά την κ. Μακρή, διαβεβαίωναν ότι το κόστος των διοδίων δεν θα αυξηθεί, «και μάλιστα κατηγορούσαν την αντιπολίτευση για ψευδή διασπορά φόβου».

Η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της, συνέχισε η κ. Μακρή: «ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από το νομοσχέδιο εκποίησης των αυτοκινητοδρόμων και τα αρπακτικά βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όλων μας».

Η τομεάρχης υποδομών και μεταφορών των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του υπουργού Υποδομών, Μ. Χρυσοχοΐδη: «Τελικά μόνο το ψέμα σας κ. Χρυσοχοΐδη έχει κοντά ποδάρια. Μην προσπαθείτε να το καλύψετε με την φυλάκιση αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτών που διαμαρτύρονται για το δικαίωμα τους να μετακινούνται στους δρόμους, που ο λαός μας έχει πληρώσει από το υστέρημά του».

Η πραγματικότητα δικαιώνει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, υποστήριξε η κ. Μακρή, εκτιμώντας ότι δεν αργεί η ώρα της ανατροπής, «με θεσμικό και δημοκρατικό τρόπο», όλων αυτών που «για τα δικά τους μικροκομματικά οφέλη, πλήττουν το δημόσιο συμφέρον» και της παραπομπής τους στη Δικαιοσύνη.

«Μην φυλακίζετε την διαμαρτυρία, κύριοι της κυβέρνησης, καθώς είναι η σταγόνα που θα οδηγήσει το ποτάμι της λαϊκής αγανάκτησης να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει εκεί που σας αξίζει βάσει των πράξεων σας» κατέληξε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή