Σούπερ Λίγκα: Τα...φώτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 01:57
UPD:16:03
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Το μεγάλο παιχνίδι, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1), «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό «κυρίως μενού» της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, είναι αυτό που θα διεξαχθεί το βράδυ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι με μόλις ένα βαθμό στα δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς που έδωσαν, με ΟΦΗ και Αστέρα (1-1 στο Ηράκλειο, ήττα 1-0 στην Τρίπολη), επιστρέφουν στην έδρα τους με αποκλειστικό στόχο τη νίκη επί του «δικεφάλου του Βορρά».

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, ιδιαίτερα εντός έδρας, έτσι ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το καλύτερο πλασάρισμα στην πεντάδα ενόψει των πλέι οφ.

Οι Θεσσαλονικείς, στην αποστολή των οποίων συμμετέχει και ο Μίροσλαβ Στοχ, προέρχονται από το επιβλητικό 5-0 επί του ΟΦΗ στην Τούμπα, ενώ ο Χούουμπ Στέφενς υπολογίζει σε όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου και δικαιολογημένα επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία για νίκη μέσα στη Λεωφόρο.

Ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι και αυτό του Περιστερίου, ανάμεσα στον τρίτο της βαθμολογίας, Ατρόμητο και στον τέταρτο, Αστέρα Τρίπολης (15:00, Novasports 2). Οι γηπεδούχοι αγνοούν την ήττα εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ από 9 διαδοχικά ματα χωρίς ήττα προέρχονται και οι Αρκάδες. Ο τραυματίας, Παπαδόπουλος, αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για τον τεχνικό του Ατρόμητου, Γιώργο Παράσχο.

Στις 17:15 (Novasports 2) η Καλλονή θα υποδεχθεί το Λεβαδειακό που «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς, στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, ενώ την ίδια ώρα (Novasports 3), ο ΠΑΣ Γιάννινα, που προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες θα υποδεχθεί τον φορμαρισμένο, Παναιτωλικό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις