Σούπερ Λίγκα: Η Τρίπολη δίνει προβάδισμα για την τέταρτη θέση

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 10:00
UPD:10:00
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros

Το αρκαδικό συγκρότημα βρίσκεται στην πέμπτη θέση και οι «πράσινοι» στην τέταρτη με διαφορά μόλις βαθμού, οπότε δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση για το κίνητρο των δύο ομάδων, που έχουν πάντοτε στο οπτικό πεδίο τους και τον τρίτο Ατρόμητο.

A- A A+

Πρωτάθλημα και πάλι σήμερα με τη διεξαγωγή της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθούν οι οκτώ από τις εννέα συναντήσεις, ενώ η αυλαία θα κλείσει την Πέμπτη με το παιχνίδι του Παναιτωλικού απέναντι στον Άρη.

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, εκεί όπου ο εξαιρετικός και φέτος Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Το αρκαδικό συγκρότημα βρίσκεται στην πέμπτη θέση και οι «πράσινοι» στην τέταρτη με διαφορά μόλις βαθμού, οπότε δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση για το κίνητρο των δύο ομάδων, που έχουν πάντοτε στο οπτικό πεδίο τους και τον τρίτο Ατρόμητο.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και, εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να αυγατίσει τις νίκες του σε 21, ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον ΟΦΗ και είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να προσέξει απέναντι στο αξιόμαχο και ανταγωνιστικό συγκρότημα που έχει δημιουργήσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Ατρόμητος θα παίξει στο Περιστέρι με την Καλλονή και είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα της Λέσβου, η οποία δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί πάντως και στο ντέρμπι των «μικρομεσαίων» ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας τον ευρισκόμενο σε φάση «ολικής επαναφοράς» μετά την έλευση του Λόρι Σάντσες, Απόλλωνα Σμύρνης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι έδρες έχουν μεν τον πρώτο λόγο αλλά ακλόνητο φαβορί δεν υπάρχει, αφού όλοι φιλοξενούμενοι στους αγώνες Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλης-Βέροια και Πανθρακικός-Πλατανιάς προέρχονται από θετικά αποτελέσματα το περασμένο σαββατοκύριακο.

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 15:00 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα                       (Novasports 2)
  • 15:00 Εργοτέλης-Βέροια                           (Novasports 3)
  • 17:15 Ατρόμητος-Καλλονή                         (Novasports 7)
  • 17:15 Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης    (Novasports 3)
  • 17:15 Πανθρακικός-Πλατανιάς                  (Novasports 4)
  • 17:15 Ολυμπιακός-Πανιώνιος                   (Novasports 2)
  • 19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός   (Novasports 3)
  • 19:30 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ                                     (Novasports 2)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις