Αγγλία: Συνεχίζεται το θρίλερ με Μήτρογλου

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 10:17
UPD:10:26
EPA/THIERRY ROGE

Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Φούλαμ, γνωρίστηκε με τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο, ακόμη δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι «κότατζερς» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Απρόβλεπτο φινάλε στην υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου. Από χθες το βράδυ η Γουέστ Χαμ έχει μπει...σφήνα στην υπόθεση της απόκτησης του παίκτη από την Φούλαμ κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.

Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Φούλαμ, γνωρίστηκε με τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο, ακόμη δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι «κότατζερς».

Η Γουέστ Χαμ μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση του Έλληνα φορ και οι δύο σύλλογοι της πρωτεύουσαν δίνουν μάχη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία για την υπογραφή του. Τα «σφυριά», που δίνουν-όπως και η Φούλαμ-μάχη για τη σωτηρία τους (συγκατοικούν στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς) αναζητούν έναν ικανό επιθετικό και τον βλέπουν στο πρόσωπο του Μήτρογλου. Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ίσως και ξεπερνώντας την προσφορά της Φούλαμ, για να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή, ενώ για να δελεάσει τον τελευταίο και να του αλλάξει τον προορισμό προφανώς θα του προσφέρει ένα συμβόλαιο με καλύτερους όρους.

Το θρίλερ συνεχίζεται...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις