«Τελειώνει» η μεταγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 20:58
UPD:29/01/2014 14:28
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι απολαβές του Μήτρογλου, προσδιορίζονται στα 10 εκ. ευρώ για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, δηλαδή 2.5 ευρώ ετησίως.

A- A A+

Θέμα ωρών είναι πλέον η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, καθώς οι αναφορές των διεθνών ΜΜΕ μιλούν για «τελειωμένη υπόθεση», καθώς δεν απομένει παρά να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις ο Έλληνας διεθνής επιθετικός.

Όπως υπογραμίζεται, η πειραϊκή ομάδα έχει συμφωνήσει στις επιμέρους λεπτομέρειες της μεταγραφής με τον αγγλικό σύλλογο, σε ένα deal που όπως εκτιμάται θα αποφέρει στον πρωταθλητή Ελλάδας περισσότερα από 14 εκ. ευρώ.

Αναφορικά με τις απολαβές του Μήτρογλου, αυτές προσδιορίζονται στα 10 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, δηλαδή 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το ερώτημα που προκύπτει, βεβαίως, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι αν ο Ολυμπιακός κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη όχι μόνο του Μήτρογλου αλλά και του Βάις, με το χρονικό περιθώριο να έχει πια μικρύνει πολύ.

Μέχρι να (κι αν) ολοκληρωθεί η μεταγραφή, πάντως, ο παίκτης εξακολουθεί να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις