Στην Αθήνα ο Βαλντές, στο Λονδίνο ο Μήτρογλου

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 01:23
UPD:09:12
REUTERS/HEINO KALIS

Η απόκτηση του Παραγουανού διεθνούς φορ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της Πέμπτης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στην Αθήνα βρίσκεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Νέλσον Βαλντέζ, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση του Ολυμπιακού εφόσον, όπως όλα δείχνουν, ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής μεταγραφεί στη Φούλαμ. 

Η απόκτηση του Παραγουανού διεθνούς φορ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της Πέμπτης και, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, καθώς η πειραϊκή ομάδα κινείται και για τον αντικαταστάτη του Βλάντιμιρ Βάις.

Το τεχνικό επιτελείο φέρεται να έχει καταλήξει στους Όσκαρ Τρέχο και Ερνάν Πέρεζ, με επικρατέστερο τον δεύτερο. Ο μέσος της Βιγιαρεάλ είναι συμπατριώτης του Βαλντές και τον γνωρίζει καλύτερα ο Μίτσελ. Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να περάσει την Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Φούλαμ για 4.5 χρόνια, έναντι ετήσιας αποζημίωσης 2.5 εκ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση αργά τη νύχτα ο Ολυμπιακός οριστικοποίησε τη μεταγραφή του Ράφικ Τζεμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου ο Αλγερινός επιθετικός θα βρει τον συμπατριώτη του Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν 1.5 εκ. ευρώ. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την πώληση του Ραφίκ Τζιμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις