Η Φούλαμ επιμένει για Μήτρογλου

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 12:00
UPD:12:25
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου ο 25χρονος Μήτρογλου έχει μιλήσει με τον Γιώργο Καραγκούνη, που αγωνίζεται στη Φούλαμ, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τον σύλλογο.

A- A A+

Θέμα μεταγραφής του Μήτρογλου προέκυψε στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να φέρεται ότι απέρριψαν πρόταση 11 εκ. ευρώ της Φούλαμ για την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αγγλική ομάδα όχι μόνο δεν σταμάτησε να ενδιαφέρεται μετά το αρχικό «όχι» αλλά επιμένει, με την πειραϊκή ΠΑΕ να εμφανίζεται πρόθυμη να συζητήσει εφόσον μια πρόταση που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις της.

Όπως διαρρέει από το περιβάλλον του νταμπλούχου Ελλάδας, το θέμα μπορεί να προχωρήσει μόνο αν η πρόταση της ομάδας του Λονδίνου προσεγγίσει τα 13 εκ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός, που είχε ανανεώσει πρόσφατα τη συνεργασία του με τον «Γερμανό», δεν θα είχε αντίρρηση σε αυτή την περίπτωση, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα συναινούσε και ο ποδοσφαιριστής.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου ο 25χρονος Μήτρογλου έχει μιλήσει με τον Γιώργο Καραγκούνη, που αγωνίζεται στη Φούλαμ, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας για τον σύλλογο, αφού η προοπτική της πρέμιερ λιγκ κάθε άλλο παρά αδιάφορο φαίνεται ότι τον αφήνει.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «winnersports.co.uk» αναφέρει ότι οι «κόταζερς», που θέλουν και τον Σίμον Τσόλερ της Καϊζερσλάουτερν, φέρονται να ετοιμάζουν «πρόταση 12 εκ. στερλινών (14.58 εκατ .ευρώ) για να πείσουν την ελληνική ομάδα και να πάρουν τον Μήτρογλου».

Όπως επισημαίνεται «αν και μοιάζει δύσκολο, η Φούλαμ με την απόκτηση του Μήτρογλου θα μπορέσει να παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις