Νικητής στα Χανιά ο ΟΦΗ και μπελάδες για Πλατανιά

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 21:18
UPD:21:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
A- A A+

Ο ΟΦΗ άλωσε τα Περιβόλια και έφυγε νικητής με 2-0 από τα Χανιά στο ντέρμπι της Κρήτης με τον Πλατανιά, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 20ή αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Μια νίκη πολύ σημαντική για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, που έφτασε στους 25 βαθμούς και απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις της κατάταξης, όπου αντίθετα παραμένει το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου, το οποίο παρέμεινε στη 16η θέση με 19 βαθμούς.

Το πρώτο εικοσάλεπτο στα Περιβόλια κύλησε χωρίς την παραμικρή φάση, με την πρώτη τελική να καταγράφεται ουσιαστικά στο 22΄ με το σουτ του Μπέλιτς από πλάγια, που μπλόκαρε ο Φερνάντες.

Στο 27΄ ο Σέρβος επιθετικός είχε νέα προσπάθεια που κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ, που με τη σειρά του έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 40΄: σε κόρνερ του Λαμπρόπουλου η μπάλα πέρασε από τους πάντες και έφτασε στον Μακρή, το πλασέ του οποίου από το ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε άουτ.

Ό,τι δεν πέτυχε ο Μακρής το έπραξε ο Περογαμβράκης με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47ο λεπτό ο ανίκητος στον αέρα Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά «στρώνοντας» την μπάλα στο συμπαίκτη του, που με πολύ δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά το καλό σουτ του Βλαχοδήμου στο 65΄ έφυγε ελάχιστα άουτ, αλλά στο 75ο λεπτό το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά: ο Λαμπρόπουλος κινήθηκε από τη δεξιά πλευρά και σέντραρε, για να κάνει το 0-2 με κεφαλιά ο Ζε Εντουάρντο και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις