Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ για την επιθετική αδυναμία

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 18:41
UPD:18:45
ICON

Ο Χουμπ Στέφενς δεν μπορεί να εξηγήσει πού οφείλεται η «αφλογιστία» των παικτών του, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Έντονα προβληματισμένη από την επιθετική αδυναμία της ομάδας εμφανίζεται η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, μετά το 0-2 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη που αφήνει πια πολύ πίσω τον «Δικέφαλο» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν μπορεί να εξηγήσει πού οφείλεται η «αφλογιστία» των παικτών του, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα, που όπως και οι προηγούμενες εκτός έδρας με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό σημειώθηκαν με τους «ασπρόμαυρους» να μένουν μακριά από το γκολ.

Χθες το βράδυ υπήρξε επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη, που βρίσκεται στο Ροστόφ της Ρωσίας, με τον Ζήση Βρύζα, αλλά δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας των δυο ανδρών. Αυτή την εβδομάδα, πάντως, είναι πολύ πιθανό η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να προχωρήσει στην τρίτη μεταγραφική κίνηση, με παίκτη που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή ή την επίθεση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις