Σούπερ Λίγκα: Η «μάχη της Κρήτης» στα Χανιά

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 09:35
ICON/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ, που θα φιλοξενηθεί στα Περιβόλια των Χανίων, ολοκληρώνεται απόψε η 20ή αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Μια αναμέτρηση με έντονο τοπικό χρώμα και άκρως ενδιαφέρουσα, στην οποία η έδρα δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο όπως έδειξαν πέρυσι τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, στα οποία νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι γηπεδούχοι κάθε άλλο παρά άνετοι αισθάνονται, αφού με απολογισμό 19 βαθμούς βρίσκονται στη 16η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ τρεις βαθμούς περισσότερους έχει συγκεντρώσει έως τώρα η ομάδα του Ηρακλείου, που επίσης δεν αισθάνεται άνετα.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με νίκη στην παράταση επί της Καλλονής ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση, αλλά το πρωτάθλημα είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Η προετοιμασία του Πλατανιά ολοκληρώθηκε χθες με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Νταβίντ Τόρες αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στη διάθεσή του τους Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα και Φερνάντες.

Στην 20μελή αποστολή που επέλεξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο συμπεριλήφθηκαν οι, Αγριμάκης, Φερνάντες, Στάθης, Μονιάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Όγιος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Μπανούσης και Σίσιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις