Σούπερ Λίγκα: Δοκιμάζεται στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 10:21
UPD:15:15
ICON

Φωτογραφία από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου μεταξύ Παναθηναϊκού και Βέροιας.

A- A A+

Η αναμέτρηση, Βέροια-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1) ξεχωρίζει από το σημερινό «κυρίως μενού» της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Σε μία έδρα που παραδοσιακά συναντά προβλήματα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο. Η «βασίλισσα» του Βορρά προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, έχει να ηττηθεί τρεις αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες, μία νίκη), ενώ στο ματς του πρώτου γύρου κατάφερε να «κόψει» βαθμούς από το «τριφύλλι» (1-1).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από το αγχωτικό «τρίποντο» επί του Πανιωνίου και θα επιδιώξει να προσθέσει το δεύτερο διαδοχικό στο ενεργητικό της, έτσι ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών της εισόδου στα πλέι οφ.

Το «τελευταίο του χαρτί» για να ελπίζει στην ανατροπή του σκηνικού παίζει ο Άρης, που θα φιλοξενήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον φορμαρισμένο, Ατρόμητο (15:00 Novasports 2). Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αγνοούν την ήττα εδώ και πάρα πολύ καιρό κι έχουν τον πρώτο λόγο.

Στις 17:15 θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις. Ο Απόλλων που έχει βρει πολύ καλό ρυθμό μετά από δύο διαδοχικές νίκες θα υποδεχθεί τον επίσης φορμαρισμένο, Αστέρας Τρίπολης (Novasports 4), ο Εργοτέλης υπό το βλέμμα του νέου προπονητή, Μαρίνου Ουζουνίδη θα επιδιώξει να επιστρέψει στα «τρίποντα» μετά από 8 αγωνιστικές (Novasports 2), ενώ τέλος, στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει την Καλλονή με στόχο τη νίκη, αφενός για να ανέβει στη βαθμολογιία, αφετέρου για να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» μετά τη συντριβή στη Ριζούπολη (Novasports 3).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις