Έκτος ο Παναιτωλικός με έδρα-«φρούριο», 3-1 τον Πανθρακικό

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 16:55
UPD:17:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο παίκτης του Παναιτωλικού Μιχάλης Μπακάκης (κέντρο) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του Πανθρακικού Αχιλλέα Σαρακατσάνος (δεξιά) κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός – Πανθρακικός για την 20η αγωνιστική της Super League.

A- A A+

Την έκτη θέση απολαμβάνει από σήμερα ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη στο Αγρίνιο επί του ισόβαθμού του πια Πανθρακικού (έχουν από 27 βαθμούς) με 3-1, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων έδωσε αμέσως ταχύτατο ρυθμό στην αναμέτρηση, καθώς η ομάδα του Αγρινίου επιδίωξε να αποκαταστήσει άμεσα την ισορροπία στην αναμέτρηση, μετά το μόλις δεύτερο τέρμα που είχε δεχθεί φέτος στην έδρα της.

Το χρονόμετρο, λοιπόν, δείκνυε το 4ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Εμπόου βρέθηκε ξεχασμένος στην άμυνα του Παναιτωλικού και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 8΄ και σε εκτέλεση φάουλ του Γκάλο ο Μπικέι νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα αλλά ο Σέρεμετ απέκρουσε στη γωνία του.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου πίεζαν πολύ, έδιναν όμως και χώρο στους ιδιαιτέρως επικίνδυνους στην κόντρα αντιπάλους τους και λίγο έλλειψε να το πληρώσουν στο 14΄, όταν ο Ίγκορ έφυγε στην αντεπίθεση αλλά δεν τελείωσε τη φάση. Στο 19΄ ο Σαρακατσάνος μόλις που πρόλαβε τον Καμαρά που ετοιμαζόταν να «εκτελέσει» τον Σέρεμετ, ο οποίος στο 24΄ μπλόκαρε σε δύο χρόνους το σουτ του Θεοδωρίδη.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με άλλες δύο μεγάλες στιγμές για τους γηπεδούχους: στο 40΄ και σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη ο πορτιέρε του Πανθρακικού βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι (και κόρνερ), ενώ στο 43΄ ο Σέρεμετ νίκησε τον Γκόλια σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας με τον Θεοδωρίδη στο 52ο λεπτό, ύστερα από «στρώσιμο» του Μπούντιμιρ. Ένα γκολ που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, αφού ήταν τώρα ο Πανθρακικός που αγχώθηκε για να κρατήσει το αποτέλεσμα και η καλή εικόνα των «Ακριτών» στα πρώτα 45 λεπτά χάθηκε.

Ένα σουτ του Νταλμά στο 70΄ αστόχησε ελάχιστα, το ίδιο συνέβη με την προσπάθεια του Καμαρά στο 78΄ και αφού στο 79΄ ο Λαδάκης έχασε σπάνια ευκαιρία για το 1-2, όταν την κεφαλιά του απέκρουσε σωτήρια ο Ράφαελ, στο 83΄ οι Αγρινιώτες έκαναν την ολική ανατροπή και πάλι με τον Θεοδωρίδη, ο οποίος «κεραυνοβόλησε» τον Σέρεμετ με ασύλληπτο σουτ και στις καθυστερήσεις ο Νταλμά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις