Στους «8» του Κυπέλλου με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 18:55
UPD:19:04
ICON/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά το 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» νίκησε σήμερα και στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή με 1-0, χάρις στο γκολ του Ατζαγκούν στο 71ο λεπτό.

Στους «οκτώ» της διοργάνωσης η αθηναϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από το ζεύγος Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας.

Ο αγώνας ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι μεν γηπεδούχοι δεν είχαν την κλάση για να απειλήσουν τον ανώτερο αντίπαλό τους, ενώ οι «πράσινοι» είχαν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Ένα σουτ του Κλωναρίδη στο 14΄ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου ο ίδιος παίκτης, που πήρε την μπάλα από πάσα του Καρέλη, ανάγκασε τον Αθανασόπουλο να επέμβει αποτελεσματικά.

Ίδιο το μοτίβο και στην επανάληψη, με τον Ατζαγκούν να προσφέρει τη μοναδική συγκίνηση στην αναμέτρηση, που διεξήχθη υπό βροχόπτωση, όταν στο 71ο λεπτό ο Αμπέιντ γύρισε την μπάλα και ο νεαρός Νιγηριανός μέσος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις