Σούπερ Λίγκα: Επικίνδυνη έξοδος του Ολυμπιακού στο Περιστέρι

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 10:10
UPD:12:44
ICON/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Η 19η αγωνιστική στη Σούπερ λίγκα συνεχίζεται σήμερα με το... «κυρίως πιάτο» που περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει εκείνη του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό (19:30).

Η ομάδα των δυτικών προαστίων είναι από τις ελάχιστες στο πρωτάθλημα που μπορούν να υποχρεώσουν σε ήττα τον πρωταθλητή και επελαύνοντα προς την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου Ολυμπιακό, αποτελεί δε τον τελευταίο σύλλογο που νίκησε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Αυτό έγινε πέρυσι (3 Φεβρουαρίου 2013), όταν ο Ατρόμητος νίκησε την πειραϊκή ομάδα με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και της στέρησε τη χαρά να πανηγυρίσει αήττητη την κατάκτηση του τίτλου. 

Οι «κυανόλευκοι» διατηρούν απόρθητη την έδρα τους φέτος, ενώ μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (10/11/2013) μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Παναιτωλικό που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού και μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μόνες ομάδες που έχουν νικήσει τον «Δικέφαλο» στο πρωτάθλημα.

Στη Ριζούπολη, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στοχεύοντας σε ακόμη ένα τρίποντο που θα του δώσει μεγάλη βαθμολογική ώθηση, ενώ ο Αστέρας θα παίξει στην Τρίπολη με τον Πλατανιά και ο Πανθρακικός θα συγκρουστεί με την Ξάνθη στο ντέρμπι της Θράκης.

Το πρόγραμμα: 

  • 15:00  ΠΑΟΚ–Παναιτωλικός
  • 17:15  Απόλλων Σμύρνης–ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17:15  Αστέρας Τρίπολης–Πλατανιάς
  • 17:15  Πανθρακικός–Ξάνθη
  • 19:30  Ατρόμητος–Ολυμπιακός

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις