Σούπερ Λίγκα: Μεγάλο «διπλό» στο Ηράκλειο η Βέροια

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 16:50
UPD:16:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ//ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο παίκτης της Βέροιας  Νίκος Γεωργίαδης (Α) διεκδικεί την μπάλα με τον παίκτη του ΟΦΗ Κάρλος Μιλιάζες (Δ) κατά την διάρκεια του  αγώνα ΟΦΗ - Βέροια για την 19η Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο στάδιο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

A- A A+

Τεράστια νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο πήρε η Βέροια με 1-0, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Η «βασίλισσα» του Βορρά μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες πήρε το σπουδαίο «διπλό» στην Κρήτη (πρώτο στο πρωτάθλημα), χάρις στο οποίο ξέφυγε, έστω και προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη. Το «χρυσό» γκολ της ομάδας του Ντόστανιτς πέτυχε στο 85ο λεπτό ο Μπεν με πλασέ, ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 9 παίκτες.

Ο Μπούρμπος μέσα σε τρία λεπτά δέχτηκε δύο κάρτες, τη δεύτερη στο 74΄, αφήνοντας τον ΟΦΗ με 10 παίκτες, ενώ λίγο μετά τη συμππλήρωση του 80ου λεπτού, ο Ζόρο, ανέτρεψε τον Μπαρκάν και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Η ομάδα του Σα Πίντο άντεξε 4 λεπτά μετά την αποβολή του Αφρικανού και «τιμωρήθηκε» από τον Μπεν, ο οποίος είχε χάσει δύο καλές ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα. Για τον ΟΦΗ ήταν η πρώτη ήττα στο Ηράκλειο μετά από 4 διαδοχικές νίκες, αποτέλεσμα που σαφώς αποτελεί «πισωγύρισμα» για τους κρητικούς που παρέμειναν στα «χαμηλά στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις