Μπάσκετ Α1: Σε Πάτρα και Ρόδο το ενδιαφέρον

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 11:20
UPD:15:13
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Σήμερα θα σερβιριστεί το... κυρίως πιάτο της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, καθώς θα διεξαχθούν οι πέντε από τις συνολικά επτά αναμετρήσεις, ενώ η αυλαία θα κλείσει την Κυριακή με τις συναντήσεις ΑΓΟ Ρεθύμνου-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Ν. Κηφισιά.

Στα σημερινά παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. Μία αγωνιστική πριν ο «Δικέφαλος» έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ηλυσιακός προέρχεται από τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου στο κλειστό των Ιλισίων.

Την ίδια ώρα (16:00) θα γίνει το τζάμπολ στην αναμέτρηση Πανελευσινιακός-ΚΑΟ Δράμας, με την ομάδα της Ελευσίνας να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης στις 16:00 θα ξεκινήσει και το ντέρμπι ουραγών Κολοσσός Ρόδου-Ίκαρος Χαλκίδας. Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τις δύο ομάδες, οι οποίες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με 14 βαθμούς, όσους και ο Ηλυσιακός.

Σθεναρή αντίσταση στον -δεύτερο της κατάταξης- Πανιώνιο θα προσπαθήσει να προβάλλει ο Απόλλωνας στην Πάτρα, καθώς η αχαϊκή ομάδα έχει χάσει έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες του 2013 και χρειάζεται μία μεγάλη νίκη για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον αγώνα ως πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα στη φάση των «16» του EuroCup απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ, στο κλειστό του Ελληνικού, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Άρη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 

16:00  ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός                    
16:00  Πανελευσινιακός-ΚΑΟ Δράμας        
16:00  Κολοσσός Ρόδου-Ίκαρος Χαλκίδας    
17:00  Απόλλων Πατρών-Πανιώνιος          
18:00  Τρίκαλα-Άρης

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις