Μπάσκετ: Βαθιά ανάσα για Τρίκαλα, Νέα Κηφισιά

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 18:01
UPD:22:36
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά επικράτησε με 72-54 του Απόλλωνα Πάτρας.

A- A A+

Μεγάλες νίκες στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην Α1 πέτυχαν, η Νέα Κηφισιά και τα Τρίκαλα επί των Απόλλωνα Πάτρας και Πανελευσινιακού αντιστοιχα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Εύκολή ήταν και η επικράτηση του Άρη επί του Ίκαρου Χαλκίδας.

Με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά επικράτησε με 72-54 του Απόλλωνα Πάτρας, που έμεινε στο παιχνίδι μόνο στο πρώτο ημίχρονο (32-26). Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παρκέ και με κορυφαίους τους Κρόκερ (14π.) και Γουντς (12π.) έφτασαν στην 5η εφετινή τους νίκη και αποσπάστηκαν ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από τους Αχαιούς ξεχώρισαν οι Γουίλσον (15π.) και Μπολντς με 13.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Μεγάλη νίκη πέτυχαν τα Τρίκαλα επί του Πανελευσινιακού.

Από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι το τέλος, τα Τρίκαλα είχαν το προβάδισμα στο σκορ και πανηγύρισαν δίκαια τη νίκη επί του Πανελευσινιακού με 72-59 . Οι Θεσσαλοί έφτασαν στο 4ο εφετινό τους «δίποντο» κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην Α1, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Δεληγιάννης με 12 πόντους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Οι Θεσσαλονικείς απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ, αποδεικνύοντας ότι η πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου εις βάρος του Πανιωνίου δεν ήταν τυχαία.

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αθηναίου, που τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους, ο Άρης επικράτησε άνετα του Ίκαρου Χαλκίδας στο «Αλεξάνδρειο» με 84-67. Οι Θεσσαλονικείς, στο πρώτο ματς που έδωσαν μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου από τον πάγκο, απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ, αποδεικνύοντας ότι η πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου εις βάρος του Πανιωνίου δεν ήταν τυχαία.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 74-66 του Ρεθύμνου, «σπάζοντας» την κακή παράδοση που είχε απέναντι στην κρητική ομάδα από την οποία είχε ηττηθεί στα 6 τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις