Μπάσκετ Α1: «Κολοσσός» στη Ρόδο ήταν ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 18:04
UPD:18:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Χάρης Ζαμπετούλα
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός αύξησε το νικηφόρο σερί του στην Α1 Ανδρών σε εννέα παιχνίδια, επικρατώντας άνετα στη Ρόδο του Κολοσσού με 73-58, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Από την πλευρά της, μετά και τη σημερινή η ομάδα του «νησιού των Ιπποτών» μετρά επτά ήττες.

Με το Διαμαντίδη στον πάγκο για προληπτικούς λόγους, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα (κάκωση) στον ώμο, οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έλειπε ο παίκτης που θα τραβούσε το σκορ στην επίθεση.

Η καλή άμυνα των γηπεδούχων δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εκδήλωνε τις επιθέσεις του, κατά κύριο λόγο, έξω από τα 6.75 μέτρα. Στο 17΄ το σκορ 27-27, η ομάδα του Πρίφτη πέρασε λίγο αργότερα με 31-30 αλλά οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 38-34.

Στο 25΄ ο Αργύρης Πεδουλάκης έστειλε στο παρκέ τον Διαμαντίδη, που οργάνωσε καλύτερα και ώθησε τους συμπαίκτες του σε ένα σερί 12-0, στέλνοντας τη διαφορά στο +16 (57-41).

Με πέντε πόντους του Κόμματου στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου ο Κολοσσός μείωσε στους δέκα, αλλά ένα «γκολ-φάουλ» του Ούκιτς σταμάτησε το 7-0 των γηπεδούχων. Λίγο αργότερα η διαφορά αυξήθηκε εκ νέου και κάπου εκεί οι παίκτες του Πρίφτη παρέδωσαν τα όπλα, καθώς ο νικητής είχε ήδη γίνει γνωστός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις