Μπάσκετ: Στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Γ.Αγγελόπουλος

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 23:29
UPD:23:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ δεν παρέλειψε να εκφράσει στους παίκτες και στον Γιώργο Μπαρτζώκα την πλήρη εμπιστοσύνη του (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν σήμερα ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ με αφορμή την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην ημέρα συναντήθηκε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ζήτησε από όλους να ξεχάσουν την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο και να επικεντρωθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ δεν παρέλειψε να εκφράσει στους παίκτες και στον Γιώργο Μπαρτζώκα την πλήρη εμπιστοσύνη του, τονίζοντας πως η διοίκηση ήταν και θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, άσχετα με ένα άσχημο αποτέλεσμα. 

Η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον ΚΑΟΔ συνεχίστηκε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Η συμμετοχή του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» θα ξεκαθαρίσει αύριο. Ατομικό πρόηραμμα ακολούθησε ο Μπρεντ Πετγουέι, λόγω ενοχλήσεων που έχει στη μέση του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις