Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 τον Άρη

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 21:33
UPD:21:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
A- A A+

Μεγάλη νίκη επί του ουραγού Άρη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις διεξήχθη στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, αλλά μετά το 20λεπτο ο ΠΑΣ ισορρόπησε και προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό. Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν αρκετά φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάποιο από αυτά, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τους διαδρόμους για να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του Διούδη.
Η φάση που «σημάδεψε» το παιχνίδι έγινε στο 44΄. Τάτος και Ντάσιος ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Σιδηρόπουλος να τους αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα. Προς στιγμή η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, αλλά παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το ημίχρονο τελείωσε με μικρή καθυστέρηση και χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια για τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ηρακλή και ο ρέφερι του ματς έδωσε πέναλτι. Ο Αργεντινός μέσος το εκτέλεσε και οι Ηπειρώτες στο 51΄ πήραν το προβάδισμα (1-0). Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν το έβαλε κάτω και στο 59΄ ισοφάρισε με το Μανιά, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική (1-1).

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το Βίλα στο 60΄ (κεφαλιά στα χέρια του Βελλίδη), στο 73΄ πήραν και πάλι το προβάδισμα με την κεφαλιά του Λίλα μετά το φάουλ του Ντε Βινσέντι. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις